Кметът на Пловдив Иван Тотев и този на район "Южен"

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев и този на район "Южен"
Коментари Харесай

Красота! Вижте най-новата детска градина в Пловдив!

Кметът на Пловдив Иван Тотев и този на регион "Южен " Борислав Инчев откриха новото крило на детска градина "Ралица " в квартал "Коматево " на улица "Захаридово " 71, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Между сегашната и новата постройка към този момент е построена топла връзка, по избор на кмета  Тотев са инсталирани слънчеви панели, които да редуцират сметките за топла вода, а за дечицата с двигателни проблеми има рампа, както и асансьор. 
Планирано е и газифициране на постройката. Цялата инвестиция е за 1 040 000 лв.. В новата постройка на ДГ "Ралица " са проектирани три входа - по един за двете яслени групи на първия етаж и един общ вход за двете култивиран групи, ситуирани на втория етаж. И трите входа са налични и посредством наклонена рампа. За всяка яслена група е планувано антре, стаи за игра, спални и кухненски бокс с ъгъл за хранене. За всяка градинска група са планувани систематичен кабинет, дрешник за децата, кухненски бокс, занималня с кътове за игри и хранене, спалня.
Сградата е построена съгласно всички модерни стандарти - с сложена топлоизолация и инсталирана слънчево-колекторна апаратура на покрива. Дворът ще разполага с нови площадки с катерушки, пързалки и други външни детайли за игра, както и просторни зeлени площи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР