Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие утре в

...
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие утре в
Коментари Харесай

Кметът ще открие утре Международния бизнес форум Индустрия 4.0

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще открие на следващия ден в 10 часа третото издание на Международния бизнес конгрес " ИНДУСТРИЯ 4.0 ".

Събитието " INDUSTRY 4.0: Next generation enterprise: optimizing business with connected technologies, smart structures and actionable insight ", проведено с поддръжката на Община Пловдив, има за цел да събере топ мениджъри, серийни предприамечи, публични лица и специалисти от бизнеса и институциите и да им даде платформа за разискване на новите трендове в индустриалните процеси и опциите за районно съдействие. На събитието ще участват бизнесмени, разработчици, икономисти, бизнес анализатори, които ще разискват новите трендове на автоматизация, цифровизация и съгласуваност на индустриалните системи и интервенции.

Във форума ще се преглеждат тематики като: Новата индустриална карта на Европа; Политики за стимулиране на индустриалния растеж; Индустрия 4.0: Следващото равнище на софтуерно развиване и ефективност; България и Индустрия 4.0; Индустрия 4.0 като инструмент на кръговата стопанска система: Предотвратяване на загубата на стойност; Автоматизация на машините и приложимост за хората; Стратегии, основаващи се на данни: Дигитална промяна и интелигентни бизнес решения.

Форумът ще се организира в Гранд Хотел Пловдив, конферентна зала " Пловдив ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР