Кметът на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ в града

...
Кметът на Пловдив и областен координатор на ГЕРБ в града
Коментари Харесай

Кандидати на ГЕРБ за районни кметове откриха поредната нова детска площадка в центъра на Пловдив

Кметът на Пловдив и регионален координатор на ГЕРБ в града инж. Иван Тотев, претендентите на ГЕРБ за кметове на регионите „ Централен “, „ Западен “ и „ Източен “ Георги Стаменов, Димитър Колев и Иван Стоянови и Мария Ненчева от листата за общински съветници откриха нова детска площадка в центъра на града. Съоръжението се намира зад блоковете на ул. „ Кръстьо Пастухов “ № 9 и бул. „ Цар Борис III Обединител “ №138-140.

Лентата бе прерязана от Георги Стаменов и представител на компанията, която подарява оборудването.

Жителите на региона са удовлетворени, че предходното запустяло междублоково пространство се е трансформирало с райско кътче и благодариха за придобивката.

Площадката е на терен от 140 кв. м., покрита е с противоударна настилка и включва комбинирано оборудване с пързалка, люлки и клатушка. Около нея минава естествена зелена ограда, необятна към метър и половина, а за спомагателна отбрана, са сложени и антипаркинг уреди.

Помислено е и за озеленяването, като в градинката към площадката следва да бъдат засадени цветя и шубраци. Монтирано е осветяване и пейки за отдих на жителите.
„ Радвам се, че децата на регион „ Централен “ ще имат още едно място, където да играят “, разяснява претендентът на ГЕРБ за кмет на регион „ Централен “ Георги Стаменов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР