Кметът на Плевен д-р Валентин Христов заедно с негови колеги

...
Кметът на Плевен д-р Валентин Христов заедно с негови колеги
Коментари Харесай

Кметовете на Плевен и общини в Северна България и представители на дирекции „Бюро по труда“ посетиха ЛЕОНИ

Кметът на Плевен доктор Валентин Христов дружно с негови сътрудници – кметове на общини и представители на дирекции „ Бюро по труда “ от областите Плевен и Враца бяха на работно посещаване в ЛЕОНИ България. Те се срещнаха с управлението на завода, посетиха производството и се срещнаха с практиката по привличане, образование и развиване на чиновници от регионалния град и от обитаеми места в Северна България.



По наблюдения на Национален статистически институт през четвъртото тримесечие на предходната година делът на безработните по отношение на същия интервал от миналата година отбелязва растеж, като доминира този на мъжете. Равен късмет за кариерен старт и развиване в завода за кабелни съоръжения, открит преди 6 години в Плевен получават всички в над 10 съществени професионални сфери, застъпени в завода, споделиха от „ Човешки запаси “. За всички свои нови чиновници заводът провежда теоретична подготовка в обучителния център на ЛЕОНИ.



Встъпителният интервал включва на практика занимания, чиято цел е да оказват помощ на операторите да усвоят главните стъпки при основаването на една кабелна апаратура. След Центъра образованието продължава в действителна работна конюнктура, където разполагаем на новите чиновници са опитни треньори.

Посетителите бяха впечатлени от актуалните индустриални зони, проектирани съгласно всички стандарти за здраве и сигурност и обезпечени със модерни технологии за производството на висококачествени кабелни съоръжения, нужни в автомобилостроенето. Те се срещнаха с съответни достижения вследствие на партньорства на ЛЕОНИ – измежду които функционираща трапезария и неотдавна реновирано общежитие наоколо до завода.



„ Над 70% от доставчиците ни са български и се стремим да затвърдим и увеличим техния дял “, акцентира Андрей Косоухов, шеф на ЛЕОНИ България.

В рамките на срещата бяха споделени провокации в развиването и задържането на експерти за потребностите на аутомотив промишлеността. Дискутирани бяха положителни практики по приобщаващо включване на чиновници от уязвими обществени групи в работния развой. Потенциал за съдействие при нужда от реакция по отношение на смяна в индустриалните размери също бе измежду коментираните акценти.

«Считаме, че за бизнеса е значимо да запази и способства към разговора с представителите на локалните общности. Демографският аспект при разбор на бизнес рисковете при огромен шеф не може да бъде недооценен. Диалогът с институциите е стратегически значим в този смисъл. Интересът към нашия индустриален развой съставлява окуражаваща противоположна връзка за постигнатото от завода в годините след основаването му ”, заключи Андрей Косоухов.

Той изрази очакване форматът да бъде уголемен, с цел да обхване и визити на представители на още от близо стоте обитаеми места, с които заводът си сътрудничи.

За групата ЛЕОНИ

ЛЕОНИ е световен снабдител на артикули, решения и услуги за ръководство на сила и данни в автомобилната промишленост. Гамата от артикули включва стандартизирани кабели, специфични кабели, кабели за данни, високотехнологични кабелни системи, както и свързани с тях съставни елементи. Като новаторски сътрудник и снабдител на решения с характерно развиване и систематична експертиза, ЛЕОНИ поддържа сътрудниците си към възходящо устойчиви и свързани мобилни концепции – от автономнодо различни задвижвания и системи за зареждане.Leoniразработва кабелни системи от ново потомство, които редуцират комплексността и разрешават висока степен на автоматизация, да вземем за пример посредством зонална архитектура. Групата от компании наброява към 95 000 души в 27 страни и генерира консолидирани продажби от 5.1 милиарда евро в 2022 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР