Кметът на Плевен д-р Валентин Христов обяви утрешния 13 ноември

...
Кметът на Плевен д-р Валентин Христов обяви утрешния 13 ноември
Коментари Харесай

Понеделник е ден на траур за Плевен

Кметът на Плевен доктор Валентин Христов разгласи утрешния 13 ноември за ден на печал в града в памет на тримата починали при тежката злополука на пътя Плевен - Ловеч, която стана през вчерашния ден. Тридневен печал разгласи и Българската федерация по волейбол. 

Плевенчани скърбят за нелепата загуба на президента и треньор на Волейболен клуб " Олимпиец " Стефка Великова и двамата състезатели от мъжкия тим на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов. Четвърти пасажер в автомобила, с който са пътували, е в тежко положение.

Момчил Цветков, представител на Университетската болница " Д-р Георги Странски ", изясни:  " Контактен беше, нормализиран до обяд, само че към момента остава в тежко положение поради политравмата ".

Кметът на Плевен доктор Валентин Христов показа:

" Тежка загуба за града, за фамилията преди всичко. Думите са малко да изразят тази тъга. По думите на моята щерка, която е упражнявала, сподели, че тя в действителност е била страхотна “.

Цялата Община показваме съболезнования на околните на починалите. И знамето на Общината ще бъде свалено на половина. И ще бъдат анулирани всички тържества ".

Кметът Христов разгласи незабавна среща: " С КАТ и с АПИ, с цел да забележим какво можем да създадем, с цел да ограничим броя на ПТП-тата по този път ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР