Кметът на Петрич Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото

...
Кметът на Петрич Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Петрич: Кметът Димитър Бръчков има пълната подкрепа на политическото ръководство на ГЕРБ

Кметът на Петрич Димитър Бръчков има цялостната поддръжка на политическото управление на ГЕРБ. Ние постоянно сме заставали зад способни хора като него, които работят в публичен интерес. Ето за какво нямаме съмнения дали той още веднъж да бъде претендент за кмет на Петрич. Това разяснява пред публицисти в Петрич ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

По думите на зам.-председателя на ГЕРБ преди Димитър Бръчков, администрацията в Петрич е нямала способността и потенциала да осъществя огромни и значими за жителите на общината планове.

„ Бръчков с изключение на предпочитание имаше и сериозна подготвеност. Той построи нужния потенциал измежду администрацията, кандидатства по европейски планове и получи утвърждение “, изясни Цветанов. Според него резултатите от европейската взаимност са забележими за всички и по тази причина следващата година на локалните избори би трябвало да подкрепим тези, които желаят Европа да остане мощна и обединена.

„ Кметът Бръчков е отборен състезател. Той построи отлични работни връзки както в България, по този начин и в чужбина. Сигурен съм, че след година ще има още нови осъществени с планове и той умерено ще може да застане с лицето си против жителите на общината и да изиска нов мандат “, уточни Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР