Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30

...
Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30
Коментари Харесай

Кметът на Перник иска общината да тегли заем

Кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в желае локалният Общински съвет да даде единодушие общината да изтегли овърдрафт с оптимален размер 3.5 млн. лева Парите са нужни за разплащане на просрочени отговорности.

Поради Covid рецесията, финансовото положение на общината не е положително и това затруднява естественото й действие, се споделя във импортираната от кмета докладна в Общински съвет, съобщи БНР

Освен единодушие от страна на съветниците за овърдрафт, Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в упорства за бъде взето решение и за поемането на нов безлихвен заем от централния бюджет на стойност 4.2 млн. лева, с който да бъдат върнати остарели заеми към бюджета, чието възобновяване не е допустимо в границите на настоящата година. Ако старите заеми не бъдат възобновени общинският бюджет ще бъде усложнен с спомагателни заплащания и наказания. Двете докладни са импортирани в Общинския съвет и ще бъдат прегледани на идната ноември сесия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР