Кметът на Оряхово Росен Добрев обяви война на нелегалните превозвачи

...
Кметът на Оряхово Росен Добрев обяви война на нелегалните превозвачи
Коментари Харесай

Росен Добрев обяви война на нелегалните превозвачи в Оряхово /снимки/

Кметът на Оряхово Росен Добрев разгласи война на незаконните превозвачи в града, видя кореспондент на организация BulNews.
На нарочна среща в общината през днешния ден стана ясно, че казусът е ескалирал до равнища, които заплашват законната активност на лицензираните превозвачи. На нея невиждано се бяха събрали административният началник на районната прокуратура Гергана Кюркчийска, шефът на районното ръководство Станислав Георгиев и представители на останалите институции, които имат директно отношение към тази активност.
Представителите на превозваческите компании оповестиха, че са обновили своя автобусен парк, само че все пак незаконни таксита им крадат клиентите и по този начин пречат на сдруженията да правят своята активност.
Гергана Кюркчийска обърна внимание, че на хората, които употребяват незаконните транспорти, не им издават билет за осъществената услуга и по този начин при вероятно произшествие няма да получат обезщетение.
От своя страна Станислав Георгиев съобщи, че до този миг в полицията няма постъпила нито една тъжба за осъществяваната нерегламентирана активност и по тази причина очевидците на това закононарушение е належащо да бъдат по-активни.
На срещата бяха набелязани ограничения за ограничението на тази активност, с които да бъда избавени локалните превозвачи.
Росен Добрев изрично съобщи, че повече няма да търпи да се прави противозаконната активност в общината и заявява своята поддръжка за останалите институции в ликвидирането й. Проблемът е толкоз сериозен, че има заплаха Оряхово да остане без автобусна връзка с останалите обитаеми места. По тази причина кметът на крайдунавския град ще активизира ресурсите на общината за отбрана на компаниите, които имат лиценз за транспорт на пасажери. Очаква се през идващите 2-3 месеца натискът върху лицата, нарушаващи закона, да стане нетърпим и по този метод да се ограничи тяхната активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР