Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров и зам.- кметът

...
Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров и зам.- кметът
Коментари Харесай

Кметът на Вършец награди дете за доблестна постъпка

Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров и зам.- кметът Петър Стефанов наградиха своя млад съгражданин Ивелин Тодоров Георгиев.
На 20 август т.г. 14-годишният Ивелин намира пред питейно заведение „ Галата “в град Вършец мобилен телефон – смарт телефон "SAMSUNG " и незабавно го предава на дежурните чиновници на Министерство на вътрешните работи, патрулиращи пред постройката на Районното ръководство.
Полицаите реагират навреме и притежателя на телефона е открит.
Действието на момчето е образец за положително образование и висок морал и дава образец на близките. Намереният смарт телефон е скъпа движимост, само че все пак детето не го взима, а прави това, което е редно следователно – да уведоми полицейските чиновници и да съобщи планове телефон.
Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров и ръководителят на МКОРС към община Вършец Петър Стефанов връчиха на Ивелин Георгиев благодарствено писмо, в което се акцентира, че благородната му постъпка е заслужен образец за публично държание и героизъм и припомня на хората да извършват своя цивилен дълг. „ Твоята постъпка – да уведомиш полицейските чиновници и да предадеш планове телефон, е образец за почтеност, положително образование и висок морал “, се показва в писмото.
Градоначалникът подари на момчето една волейболна топка и блутут колонка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР