Кметът на Община Варна Благомир Коцев покани представителите на парламентарно

...
Кметът на Община Варна Благомир Коцев покани представителите на парламентарно
Коментари Харесай

Консултации на представители на парламентарно представените партии на 27 май във Варна

Кметът на Община Варна Благомир Коцев предложения представителите на парламентарно показаните партии и обединения ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “, „ Българска социалистическа партия за България “, „ ИТН “ на съвещания за съставяне съставите на преносими секционни изборни комисии (ПСИК) за производство на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 година Срещата ще се организира на 27.05.2024 година от 13:30 часа в административната постройка на Община Варна.

Участниците в консултациите следва да показват:

Писмено предложение за състава на ПСИК, което съдържа: наименованието на партията или обединението, която прави предложението; трите имена и обединен цивилен номер на препоръчаните лица; служба в комисията, за която се предлагат; обучение, специалност; телефон за връзка с препоръчаното за член на ПСИК лице.

Заверено от партията копие от уверение за настоящо правно положение на партията, издадено не по-рано от 09.04.2024 година или копие от решението за формиране на обединението за присъединяване в изборите за 49-то Народно заседание, удостоверяващи пълномощията на лицата, представляващи партията или обединението.

Пълномощно, подписано от представляващите партията или обединението, или заверено копие от такова, когато в консултациите вземат участие упълномощени лица.

Списък на аварийните членове, които да заместят препоръчаните по т.1 лица, когато пълномощията на член на ПСИК се прекратят предварително в случаите по член 51, алинея 2 от ИК или когато член на ПСИК не се яви в изборния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР