Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на

...
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на
Коментари Харесай

Кметът на Симитли преби пресаташе на футболен клуб 


Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов, оповестява Блиц. Скандалът се разиграва през вчерашния ден на мачa Септември (Симитли) – Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Елезов е и админ на футболния клуб от Първа лига. Пострадалият описа за случилото се, съобщавайки, че към този момент е входирал тъжба в полицията:

„Току-що входирах в полицията тъжба против нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе очевидно несъответстващо и неконтролируемо. То ме атакува в тил със свиреп шут, а по-късно ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата персонални телефона, като с единия тъкмо в този миг водех диалог със брачната половинка си. На действието му бяха очевидци десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи.

То ме е заплашвало различен път, само че в никакъв случай не било по този начин озверяло и неконтролируемо. То няма причина, тъй като не го познавам персонално, защото аз се познавам единствено с хора и персони. То към този момент излъга, че не е направило и участвало на въпросната експанзия и посягане върху личността му. За разлика от него – аз съм персона. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще диря правдивост.“
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР