Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов бе специален гост на

...
Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов бе специален гост на
Коментари Харесай

Ловно – рибарско дружество „Сокол – 1911 г.“ с голям събор, кметът Апостолов специален гост

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов бе специфичен посетител на тазгодишния събор на Ловно – рибарско сдружение „ Сокол – 1911 година “.

По мотив празника на ловците и риболовците бе готова богата и доста разнообразна стратегия с присъединяване на изявени фолклорни сформира.

Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим освети знамената на дружините, след което отслужи водосвет и освети вкусния курбан, който бе раздаден за здраве.

Председателят на ЛРД „ Сокол – 1911 година “ Иван Василев благодари на всички за наличието и пожела на ловците и риболовците сполучлив отстрел и улов. Специални благодарности изрече и към кмета на Община Симитли Апостол Апостолов, който е главен донор на днешния курбан.

От своя страна кметът Апостолов честити празника на всички ловци и риболовци и добави:

Много ми е прелестно, че през днешния ден съм измежду вас. Искам да ви пожелая наслука и да нямате никакви проблеми по време на лов. Нека все по този начин да се събираме на хубави празници, както ни събира господин Василев всяка година, като се изключи последните години около Коронавирус – 19. Бъдете живи и здрави, доста персонални триумфи и сполучлив ловджийски сезон! “

Празникът се организира на поляните в благоевградския парк „ Бачиново “, а присъстващите бяха стотици. Сред гостите бе и шефът на културната дирекция в Община Благоевград Силвия Домозетска, която поздрави събралите се от името на кмета Илко Стоянов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР