Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към педагозите

...
Кметът на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към педагозите
Коментари Харесай

Кметът на община „Родопи” поздрави учителите за международни...

Кметът на община „ Родопи” Павел Михайлов насочи привет към педагозите и работещите в областта на образованието във връзка Международния ден на учителя – 5 октомври.

„ Уважаеми шефове на образователни и детски заведения,

Скъпи учители,

Сърдечно ви приветствам във връзка Международния ден на учителя – 5 октомври.

Учителите постоянно са били измежду първите персони, съдействали за развиването на обществото, тъй като Вашата роля в живота на всеки от нас е доста значима.

На Вас обществото е упълномощило сериозна задача – отговорността за бъдещето на децата ни. Продължавайте да учите младежите да мечтаят, поощрявайте ги да демонстрират на света знанията и достолепията си, да разпростират уменията и гения си и да бъдат на първо място положителни хора!

От името на общинска администрация „ Родопи” и персонално от свое име приемете пожелания за здраве на Вас и фамилиите Ви. Носете заряда на младостта постоянно в себе си и съхранете искрата, която Ви е подтикнала към избора да бъдете учители.

Моите обичани учители през днешния ден сте всички Вие, които всекидневно, с обич и сърце, обучавате и възпитавате децата на община „ Родопи” и променяте живота им за положително.

Обръщам се с почитание и благодарност към професионализма, напъните и търпението, които влагате в работата си. Пазете традициите на българското учебно заведение и умножавайте триумфите си ", приключи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР