Кметът на Община Раковски Павел Гуджеров изпрати днес поздравителен адрес

...
Кметът на Община Раковски Павел Гуджеров изпрати днес поздравителен адрес
Коментари Харесай

Кметът на Раковски поздрави полицаите по случай професионалния им празник

Кметът на Община Раковски Павел Гуджеров изпрати през днешния ден приветствен адрес до чиновниците на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града по случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември.

„ Гражданите чакат от Вас протекция и правдивост, а с цел да се реализира това, са нужни стимулирани, почтени, самоотвержени чиновници, за които достойнството на специалността стои преди всичко. Убеден съм, че чиновниците на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Раковски в цялостна степен имат тези качества и съм горделив, че всички вие безусловно и безрезервно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки от време на време фамилиите и персоналното си улеснение ”, се споделя в обръщението към служителите на реда на кмета Гуджеров.

В честитката се отбелязва още, че във време, когато спокойствието е полезност, за обществото е значимо да знае, че има хора, които ежедневно поставят жертви в името на реда, сигурността и закона. Градоначалникът на Раковски пожела на служителите на реда мощен дух и непоклатима воля, здраве, благоденствие, сили и предпочитание да пазят реда и спокойствието на жителите на района.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР