Кметът на община Перник Станислав Владимиров посети ПГОТ Св. Иван

...
Кметът на община Перник Станислав Владимиров посети ПГОТ Св. Иван
Коментари Харесай

Кметът на Перник се срещна с Илиян, който беше бит от момиче и качен с видео в социалните мрежи

Кметът на община Перник Станислав Владимиров посети ПГОТ " Св. Иван Рилски ", с цел да се срещне с Илиян и неговия татко, както и с управлението на учебното заведение, откакто през вчерашния ден в обществените мрежи бе оповестен клип, в който е вижда по какъв начин над момчето е упражнявано принуждение, оповестиха от Общината.

По време на диалога стана ясно, че Илиян се образова в другарска и подкрепяща среда от страна на неговите съученици, които напълно го поддържат след случката в неделя. Кметът и зам.-кметът Стефан Кръстев посетиха и класа на потърпевшото момче. Владимиров благодари на съучениците му, че са основали другарска среда в класа. Той съобщи пред тях, че емпатията и добротата би трябвало да бъдат водещи в връзките сред младежите. По-късно Илиян и татко му бяха признати от кмета на общината в кабинета му, където поговориха за ползите на момчето.

" В последните години перничани имаме изключителна непоносимост към сходен вид дейности, изключително когато става въпрос за дете със специфични просветителни потребности ", съобщи Станислав Владимиров. Той добави, че през днешния ден в двете учебни заведения, в които учат девойките ще бъдат извършени и педагогичен препоръки и ще бъдат взети решителни ограничения, тъй като към подобен вид произшествия би трябвало да демонстрираме нулева приемливост.

" Перник ще бъде спокоен и комфортен град, подобен какъвто перничани го виждаме в фантазиите си и няма да поносим сходно държание ", сподели още Владимиров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР