Kметът на Община Нова Загора Галя Захариева посрещна свои гости

...
Kметът на Община Нова Загора Галя Захариева посрещна свои гости
Коментари Харесай

Кметът на Нова Загора Галя Захариева с традиционен прием по повод 24 май

Kметът на Община Нова Загора Галя Захариева посрещна свои посетители на обичаен банкет по случай 24 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. Сред формалните лица, споделили празника, бяхазаместник-кметовете на Общината Нина Генчева, Иванка Михова и Ивайло Енев, Нейчо Минчев – заместник-председател на Общински съвет Нова Загора, Андония Спасова – ръководител на Комисията по просвета, обучение и вероизповедания към Общински съвет, Соня Петрова – шеф отдел „ Образование, юношески действия и спорт ” и Станимира Кънчева-началник отдел „ Култура, медийна политика и интеграция на малцинствата ”.

В Клуба на дейците на културата още веднъж прозвуча безсмъртният химн „ Върви народе, възродени ”, изправил на крайници пред делото на двамата първоапостоли присъстващите просветни и културни дейци. С одобрение към тях, хората отдали труда и сърцата си на българската култура, просвета и просвета, се обърна кметът на Общината госпожа Галя Захариева. „ Винаги, когато честваме 24 май, страстта е доста мощна, тъй като няма по-силно възприятие от това да осъзнаем, че духът, който носим през годините, се предава на хората към нас - на децата ни, околните, на общността и това го вършиме Вие, уважаеми посетители, за което с цялото си сърце и аз Ви благодаря! ”.

Традиционното събитие подарява с незабравими страсти всяка година пазителите на гордия български дух в общината. На него общинското управление засвидетелства признанието си към труда на учители, читалищни и културни дейци, като удостоява най-заслужите от тях с почетни оценки. В церемонията по връчване на Почетни грамоти, значки „ Нова Загора и Почетни плакети със знака на Община Нова Загора имаха достойнството да се включат формалните лица, които връчиха оценките с усмивка и сърдечен привет.

Специална изненада от общинското управление за всички присъстващи на приема бяха посетител – изпълнителите. Той продължи с две чаровни дами с неповторими гласове – Силвия и Теди Кацарови. С артистичното си наличие, харизмата и надарените си осъществявания, те подвигнаха енергийния заряд и трансфораха вечерта в паметен музикален празник
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР