Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков бе част от

...
Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков бе част от
Коментари Харесай

Кметът на Мездра участва в международна делегация, посветена на доброволчеството

Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков бе част от интернационална делегация в Испания. Визитата бе отдадена на доброволчеството и опциите за развите и повишение броя на доброволците в Европа.
Десетки младежи от Португалия, Гърция, Словакия, Естония, Унгария, България, Турция и Италия, участващи в европейска стратегия, насърчавана от Общинския съвет на Община Куртис, Област Галисия (Испания), посетиха Паласио Фонсека, където се обитават ректоратът на Университета Сантиаго и правният факултет.
Международната делегация бе посрещната от кмета на Община Куртис Хавиер Каинсос и Сесилия Вазкез Суарес- общоприет шеф на младеща в Област Галисия. По време на срещата всяка една от 9-те общини показа своя общински център, както и изгодите от това да взе участие в сходни планове и конгреси.
След формалната среща, делегацията бе призната в Парламента на Галисия и от Карлос Лопез Креспо-депутат от най-голямата политиеска мощ в локалния парламент -Народната партия. Гостите бяха осведомени с работата на институцията, с нейната история и с проблемите, които взема решение. Посетителите имаха опция да зададат въпроси, като най-обсъжданата тематика бе референдумът в Каталуня.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР