Кметът на община Мездра бе първият, закупил сувенир от благотворителния

...
Кметът на община Мездра бе първият, закупил сувенир от благотворителния
Коментари Харесай

Потребителите на Комплекс социални услуги за деца и лица с увреждания в Мездра организираха благотворителен базар

Кметът на община Мездра бе първият, закупил сувенир от благотворителния коледен базар „ Усмивка за всеки “. Инж. Генади Събков поздрави децата и младежите с прелестните произведения и им пожела доста здраве, благополучие и шанс през Новата година.
Експонатите са направени от потребителите на Комплекса за обществени услуги за деца и лица с увреждания в Мездра, настанени в преходното жилище, Защитено жилище №1 и Защитено жилище № 2, и са изложени пред постройката на общинска администрация.
Директорът на Комплекса Диана Вутова показа, че децата и младежите са извънредно надарени и концепцията за благотворителният коледен базар се зародила в хода на взаимната работа.
„ Средствата, които се надявам да съберем през днешния ден, ще бъдат употребявани за образуване на възстановителен зимен лагер.
Приканвам всички да дойдат и да закупят каквото им хареса, с цел да внесат малко повече уют и топлота в домовете си в Коледните празници “, добави госпожа Вутова.
Ваня Любомирова е измежду потребителите на Комплекса за обществени услуги за деца и лица с увреждания, изработили прелестните коледни сувенири. Тя показа, че изделията се основават мъчно, влагат се доста старания и усърдие, само че възприятието е прелестно.
„ Направили сме всички сувенири с доста обич, с цел да внесем празнично въодушевление в нашите съграждани. Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави и през Новата година да им се случват единствено хубави неща “, сподели още Ваня.
Секретарят на общината Севдалина Джамбазка също закупи прелестен коледен венец, направен от децата и младежите на Комплекса. Г-жа Джамбазка пожела здраве, шанс и благополучие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР