Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов награди на официална

...
Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов награди на официална
Коментари Харесай

Наградиха победителите в първото издание на Конкурса за коледна външна украса

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов награди на публична гала спечелилите в първото издание на Конкурса за коледна външна декорация

„ Приятно сюрпризирани сме от огромния интерес, който провокира състезанието в нашите съграждани и какъв брой интензивно се включиха и помогнаха за това градът ни да се трансформира в приказно място. Сигурен съм, че в състезанието през 2024г. ще се включат повече поданици на общината. Първоначално смятахме да има единствено една премия, само че откакто видяхме в какъв брой категории пристигаха фотоси на здания, взехме решение да въведем две нови категории “, съобщи кметът инж. Атанасов.

Венцеслава Атанасова и коледната декорация на дома ѝ, на ул. „ Колуша “ 73 в град Кюстендил, завоюваха първото издание на състезанието, проведен от Община Кюстендил.

Венцеслава Атанасова получи парична премия от кмета на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов, а външната й коледна декорация ще грейне на картичка.

Тя бе снимана от професионален фотограф и ще бъде употребена в формалната преписка на Община Кюстендил.

Кметът поздрави госпожа Атанасова за красивата декорация и пожела и тази година да продължи да въодушевява жителите на Община Кюстендил с хубави хрумвания.

„ Благодарим за премията на Община Кюстендил. „ Виновникът “ за тази хубост е моят брачен партньор, тази година още веднъж ще участваме. Благодаря на всички наши съграждани, които са дали своят вот за нас и приканвам повече хора да вземат участие във второто издание на състезанието “, сподели Венцеслава Атанасова.

Заради огромния интерес към състезанието награди получиха и събралите най-вече лайкове в следните категории:

В Категория „ Многофамилна социална постройка “ - това е коледната външна декорация
на кооперацията, която се намира на ул. „ Цар Освободител “ 210 в Кюстендил.

Кметът инж. Атанасов връчи почетен плакет на ръководителя на сдружението на притежателите - Николай Димов и го поздрави с думите

„ Наистина тази постройка промени образа на централната част на града и способства за хубавата коледна атмосфера, за което съм признателен на живеещите там. Надявам се и тази година да бъдат дейни “.

Николай Димов благодари на Община Кюстендил за самодейността и даде обещание през 2024 година със взаимни старания да създадат коледната декорация още по-красива.

В категория „ Обществена постройка и обект за хранене и забавление “ победител е коледната външна декорация на Ресторант Friends Bar and Grill, с адрес бул. „ България “ 28, гр. Кюстендил.

Кметът инж. Атанасов връчи плакет на шефа на ресторанта и благодари, че с коледната декорация обектът е съдействал за празничното въодушевление в града и усмивките на кюстендилци.

„ Благодаря от името на притежателя на ресторант „ Френдс “ за това, че гласувахте за най-хубавия ресторант в България “, благодари шефът Петя Тодорова по време на връчването на премиите.

Всички фотоси, изпратени за присъединяване в състезанието, бяха оповестени в формалната Фейсбук страница на Община Кюстендил, а най-красивата външна коледна декорация беше избрана по брой лайкове под обявата с двата броя фотоси на украсата на съответния участник.

В идващото издание на състезанието през декември 2024 година ще бъдат включени новите категории за от ден на ден поданици на град Кюстендил и дребните обитаеми места да вземат участие интензивно в основаването на приказна коледна атмосфера в Кюстендил
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР