Кметът на община Каварна Нина Ставрева взе участие в Открития

...
Кметът на община Каварна Нина Ставрева взе участие в Открития
Коментари Харесай

Кметът на община Каварна Нина Ставрева взе участие в Открития урок по тенис на корт

Кметът на община Каварна Нина Ставрева взе присъединяване в Открития урок по тенис, изнесен на кортовете в родния си град от петкратния първенец Стефан Трифонов. Това бе първото занятие за градоначалника с ракета в ръка, като един до друг до нея бе шефа на спорта в Общината Павел Станчев. Откритата подготовка за деца и фенове продължи два часа. Сред най-малките очаквания на тениса в красивото черноморско градче бе 7-годишният гений Димитър Петров. Всички малчугани с усмивка се включиха в тренировката навън, деликатно слушаха препоръките и следиха придвижванията на изявения треньор. След заниманието Трифонов, който в кариерата си има победи над топ имена от международния тенис хайлайф като Григор Димитров, Доминик Тийм, Борна Чорич и Дамир Джумхур, отдели време за всяко едно дете като им подари специлизирани книги за тенис.

„ На Стефан, с признателност и благодарност, и благопожелание за триумф! Нека Каварна е постоянно в сърцето ти! И..., не забравяй, ти можеш! “, написа кметът на Каварна Нина Ставрева в рекламния азбучник на общината, който тя подари на именития си и надарен съгражданин Стефан Трифонов.

Днес той тренира над 200 деца в столицата на Европа - Брюксел. Трифонов от своя страна подари за спомен на кмета на Каварна тенис книга със следното обръщение: „ За госпожа Нина Ставрева! Пожелавам Ви постоянно да бъдете по този начин борбена и още по-успешна! Успехът обича смелите!. Той поздрави кмета за изявите на корта, като уточни, че с това дава образец освен не своите съгражданин, само че и на своите сътрудници кметове в страната да поддържат спорта, с цел да може той да се развива и донесе нови мотиви за горделивост на страната ни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР