Кметът на община Хасково Станислав Дечев бе гост на регионалния

...
Кметът на община Хасково Станислав Дечев бе гост на регионалния
Коментари Харесай

Кметът на Хасково откри национално състезание в Транспортнат...

Кметът на община Хасково Станислав Дечев бе посетител на районния кръг на националното съревнование " Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС “. Домакин e професионалната ученическа конкуренция е ПГТАТ " Никола Вапцаров ".

Осем тима от най-хубавите професионални гимназии по автотранспорт и технологии в Южна България се състезават за влиятелните оценки. Най-добрите автомонтьори и водачи на МПС ще станат известни на следващия ден.​

" Всяко момче се увлича по коли и високи скорости, само че доста малко са тези, които имат знанията да поддържат професионално една машина. А това е доста значимо през днешния ден. ​Искрено се веселя, че вие сте избрали да учите, с цел да придобиете тези умения “, сподели при откриването на надпреварата градоначалникът.Той благодари особено на началника на РУО Христина Боева за това, че извършва политиката на МОН за развиване на професионалното обучение.

" Ще употребявам мотива и пред всички Вас особено ще благодаря на Донка Станчева - шеф на ПГТАТ, за любовта, с която работи за учебното заведение. И това, че през днешния ден Хасково е хазаин на районния кръг от надпреварата " Най-добър млад автомонтьор и лидер на МПС “, е единствено едно от признанията за нейната работа “, акцентира кметът.

На церемонията по разкриване на надпреварата участваха още заместник-кметът на Хасково Мария Вълчева, началникът на РУО Хасково Христина Боева, специалисти по професионално обучение, преподаватели, представители на автомобилния отрасъл.​

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР