Кметът на община Гоце Делчев се срещна с двама от

...
Кметът на община Гоце Делчев се срещна с двама от
Коментари Харесай

Кметът на Гоце Делчев се срещна с двама от най- добрите състезатели на клуб по джудо

Кметът на община Гоце Делчев се срещна с двама от най-хубавите състезатели на клуба по джудо „ Неврокоп “ в града и техния треньор Иван Разманов. Васил Георгиев на 12 години и Иван Спиров на 14 години са медалисти от републиканското състезание, както и от доста други шампионати в страната. На срещата участваха също заместник-кметът Богдан Боцев и Костадин Харисков – отговарящ за младежките действия, спорта и стратегиите за претовареност в община Гоце Делчев.


По време на срещата младите спортисти демонстрираха извоюваните от тях медали през годината и описаха за надпреварите, в които са ги спечелили. Треньорът им Иван Разманов също показа равносметката си досега. „ Благодарение на републиканското състезание, което се организира в нашия град, както и на отличното показване на нашите момчета, името на клуба ни към този момент е добре познато и уважавано “ показа треньорът на джудистите.


На собствен ред кметът на общината Владимир Москов също благодари на младите спортни очаквания за техните триумфи, както и на треньора им за всеотдайната му работа. В знак на почитание и благодарност за положителните резултати, кметът на Гоце Делчев подари на клуба по джудо „ Неврокоп “ подготвителни уреди, с които да се подкрепи подготовката на спортистите.

К. Величков

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР