Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров проведе работна среща

...
Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров проведе работна среща
Коментари Харесай

Кметът на Етрополе се срещна с Христо Стоичков и Любо Ганев

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров организира работна среща с министъра на младежта и спорта Димитър Илиев, с министъра на образованието и науката господин Галин Цоков, с президента на Българска федерация по волейбол Любомир Ганев и с Христо Стоичков.

Александров срещна присъстващите с проблемите, с които се сблъсква по отношение на спорта и образованието и изрази желанието си за тяхното развиване. Легендата на българския футбол Христо Стоичков изрече желанието си да работи в партньорство с Община Етрополе и да оказва помощ за развиването на футболната детско-юношеска школа в града. От своя страна Илиев даде обещание цялостна поддръжка от страна на Министерство на младежта и спорта.
 Стоичков скърби за Андреас Бреме
Стоичков скърби за Андреас Бреме

Легендата на Германия си отиде на 63

Волейболният началник и един от най-успешните български състезатели в този спорт за всички времена Любомир Ганев изрази високата си оценка към мъжкия волейболен тим на гр. Етрополе и съобщи, че волейболистите имат действителен късмет да се трансфорат в един от най-хубавите тимове в страната.

Министърът на образованието и науката Галин Цоков поздрави кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров за добре поддържания и актуален учебен плувен басейн към СУ " Христо Ясенов ".

За страдание на почитателите на футбола в балканското градче обаче локалният Чавдар (Етрополе) приключи присъединяване си в Югозападната Трета лига, откакто в последните два сезона беше в борбата за промоция във второто равнище на футбола у нас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР