Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров подписа меморандум за

...
Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров подписа меморандум за
Коментари Харесай

Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство: Фокус върху демографското развитие и подкрепата за жителите

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров подписа меморандум за съдействие с създателя на Фондация „ Искам бебе " Радина Велчева, който отбелязва началото на взаимни старания за поддръжка на фамилиите с репродуктивни проблеми в общината. На срещата участваха и заместник-кметът Катя Симеонова, Валентин Стоянов - координатор планове на фондацията, представители на медиите и чиновници на общинска администрация.

Демографското развиване - основен приоритет за кмета на Етрополе

Кметът инж. Владимир Александров акцентира, че демографското развиване е от изключителна значимост за бъдещето на община Етрополе.

„ Ние сме ангажирани да осигурим нужната поддръжка на всички наши поданици, изключително на фамилиите, които се борят с репродуктивни проблеми. Подписването на този меморандум е значима стъпка към възстановяване на демографската обстановка в нашия район и към основаването на удобна среда за развъждане на деца, " съобщи още той.

Радина Велчева, създател на Фондация „ Искам бебе ", акцентира, че съдействието с Община Етрополе е значима стъпка към разширение на активността на фондацията и постигане до повече фамилии в потребност.
„ Нашата задача е да поддържаме фамилии с репродуктивни проблеми и да им предоставим нужната помощ и информация. Сътрудничеството с Община Етрополе ще ни разреши да разтеглим обсега на нашата активност и да помогнем на още повече хора, " показа тя.

Подписването на меморандума сред Община Етрополе и Фондация „ Искам бебе " е значима стъпка към възстановяване на репродуктивното здраве в района. Сътрудничеството сред двете страни ще даде нужната поддръжка на фамилиите с репродуктивни проблеми и ще им помогне да реализират фантазията си за дете.

Заместник-кметът Катя Симеонова акцентира смисъла на поддръжката за всички поданици на общината.

„ Община Етрополе постоянно е поставяла хората преди всичко. Подписването на този меморандум е още един метод да покажем нашата ангажираност към благополучието на жителите ни. Ще продължим да работим интензивно, с цел да осигурим нужната помощ и поддръжка на всички, които се нуждаят от нея, " съобщи тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР