Кметът на община Бургас Димитър Николов и новоизбраните общински съветници

...
Кметът на община Бургас Димитър Николов и новоизбраните общински съветници
Коментари Харесай

Кметът на Бургас и новите общински съветници положиха клетва

Кметът на община Бургас Димитър Николов и новоизбраните общински съветници поставиха клетва на тържествена гала в залата на Културен дом на НХК. Тя се организира в наличието на регионалния шеф Пламен Янев и ръководителя на Общинската изборна комисия – Бургас Фани Семерджиева.

Кметът и през днешния ден публично встъпи в пети мандат.



" Ще работя крепко за реализиране на цел номер едно - основаването на детска болница, тъй като от това зависи развиването на целия район. Ще поддържам всяка една перспективна инвестиция в града ни, тъй като това е ключа към икономическото ни развиване. Ще продължа да влагам старания в развиването на образованието и в детските градини и университетите, тъй като сме длъжни да създадем образовани и интелигентни младежи. Ще подтиквам младите и работещи фамилии, като им сътворяваме по-добри условия за живот. Моята цел е те да изберат Бургас пред всеки един различен град в страната. Но няма да не помни възрастните, тъй като те заслужават почтена грижа за труда си ", съобщи Николов.



С 41 гласа " за " съветниците избраха за ръководител на локалния парламент юриста Михаил Хаджиянев от ГЕРБ. Той е от гражданската квота в листата и нееднократно е бил отпред на ОИК и РИК в Бургас.

" Осъзнавам, че съм пръв сред равни. Ще се стремя към такава атмосфера, че всички положителни решения да бъдат признати, в името на Бургас ", съобщи Хаджиянев.

В новия общински съвет на Бургас са показани общо 13 партии и обединения.

Автор и фотоси: Елеана Цанова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР