Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова изказа благодарност към

...
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова изказа благодарност към
Коментари Харесай

Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова с благодарствено писмо към изпълнителния директор на АЕЦ-Козлодуй

Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова изрече признателност към изпълнителния шеф на АЕЦ-Козлодуй и съвета на шефовете. Ето и целия текст:

"Уважаеми, господин Михов - изпълнителен шеф на АЕЦ - Козлодуй и член на съвета на шефовете,
Искам посредством Вас да изкажа своята голяма признателност към борда на шефовете за дареното 20 /двадесет/ тона дизелово гориво за отопление на Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания – Борован.
Към момента в него се отглеждат и възпитават 21 деца в неравностойно състояние. Изказвам, своята откровена признателност и от името на домуващите деца, които са грижа на поверената ми община. Във времето, в което цяла България и целия свят са изправени пред предизвикването да се борят с пандемията от COVID-19 и поради създалата се комплицирана икономическа обстановка в страната, Вие за следващ път ни подадохте ръка и не останахте безразлични към ориста на тези деца. Вашето подаяние обезпечава топло и уютно място за живеене на 21 деца лишени от наставнически грижи. Именно Вие сте хората, които дадохте вяра и оказахте поддръжка на нашите деца.
Бъдете все по този начин всеотдайни!
Благодаря Ви за грижите и отдадеността! Пожелаваме Ви да успявате в благородната идея да помагате на нуждаещите се. Бъдете здрави! Продължавайте да дарявате вяра! Хуманният Ви жест е израз на състрадание и обществена ангажираност за здравето на децата. Дарихте им усмивка, вдъхнахте им убеденост, че са значима част от обществото и са значими и скъпи.
С признателност за съпричастността и безкористната поддръжка! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР