Кметът на Община Благоевград Илко Стоянов коментира официално ситуацията с

...
Кметът на Община Благоевград Илко Стоянов коментира официално ситуацията с
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград: Общината няма средства да издържа мъжки футболен отбор

Кметът на Община Благоевград Илко Стоянов разяснява публично обстановката с Пирин (Благоевград). По-рано през днешния ден американският предприемач Пол Белогур разгласи, че се отдръпва от клуба и подарява акциите си на общината, само че от там оповестиха, че нямат опция да устоят " орлетата ".
 Клуб от efbet Лига остана без притежател Клуб от efbet Лига остана без притежател
" Благодаря на Пол Белогур за това, което е направил до момента за Пирин! Истината е, че Община Благоевград няма средства за прехрана на мъжки футболен тим. Организацията и подготовката в ДЮШ са на високо равнище и това се вижда от резултатите, които реализират децата на Благоевград. В същото време мъжкият футбол е безценен бизнес и не е естествено той да се развива от Общината. В тази връзка желая да се обърна към цялата общност с апела всеки да помогне с каквото може, с цел да запазим Пирин, до момента в който успеем да намерим нов притежател на мъжкия тим! ", съобщи кметът на Благоевград.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР