Кметът на Община Белица - депесарят Радослав Ревански, увеличава с

...
Кметът на Община Белица - депесарят Радослав Ревански, увеличава с
Коментари Харесай

Кметът на Белица вдига заплатите на ваксинираните служители

Кметът на Община Белица - депесарят Радослав Ревански, усилва с 20 % заплатите на имунизираните чиновници, оповестява на уеб страницата си Общинската администрация.

Ревански, който е с три дози ваксина, е апелирал за всеобща имунизация, по отношение на епидемиологичната конюнктура в страната и предизвикването, което насочва новия вариант.

" Аз съм почитател на науката и съм имунизиран с три дози. Моите близки също са имунизирани. Служителите на общината сме прислужници на народа и би трябвало да бъдем здрави. Желателно е хората да се имунизират, да спрат да се интересуват от подправените вести. Само по този начин ще работи стопанската система и ще се върнем към естествен живот ", това съобщи кметът на Белица Радослав Ревански съобщи в " Твоят ден " по Нова тв.

Той осведоми, че заплатите на администрацията ще бъдат увеличени с 10%, а на тези, които се имунизират против ковид с 20% със задна дата.

Кметът сподели, че няма проблеми с логистиката и от общината са подготвени да обезпечат имунизация на всеки, който изиска.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР