Кметът на Несебър Николай Димитров даде начало на курс по

...
Кметът на Несебър Николай Димитров даде начало на курс по
Коментари Харесай

Кметът на Несебър даде начало на курс по компютърно обучение за пенсионери

Кметът на Несебър Николай Димитров даде начало на курс по компютърно образование за пенсионери в града, оповестиха от пресцентъра на общината.

Това е следващата самодейност в обществената сфера, която общината провежда през тази година. Партньори в проявата са организациите "Авигея Шаама " и "Верният аставник ", с които локалната власт работи и по други начинания в помощ на хората.

"Хубаво е в днешния век на развита глобализация и софтуерен напредък човек да има визия от общуването в необятния интернет свят. Искам да ви уверя, че в други обитаеми места в общината, в които организирахме подобен курс, хората споделят, че са удовлетворени от наученото ", е декларирал Николай Димитров.



От "Авигея Шаама " са подготвили алегорични дарове за всеки един от възрастните хора, решили да покачат своите познания, с цел да се сътвори празнично въодушевление.

Председателят на пенсионерските клубове Димитър Стоянов е благодарил за опцията да научат нещо ново и отправил молба към всички да бъдат проведени и съсредоточени по време на работния развой. Обучението е съобразено с самостоятелните потребности на всеки и се осъществя от "Верният аставник ". Завършилите сполучливо курса ще получат документ, удостоверяващ новите им познания.

Инициативата стартира от Обзор при започване на годината, като концепцията е тя да обхване всички обитаеми места на общината, показват от Община Несебър.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР