Кметът на Москва Сергей Собянин разказа в блога си, че

...
Кметът на Москва Сергей Собянин разказа в блога си, че
Коментари Харесай

Собянин обеща допълнителна материална подкрепа за московчаните - мобилизирани доброволци

Кметът на Москва Сергей Собянин описа в блога си, че е решил да обезпечи спомагателна поддръжка за доброволците в зоната на специфичната военна интервенция и техните фамилии, ограниченията за поддръжка ще бъдат разширени за тези жители, които ще бъдат призовани от Москва. По думите му, и сега няколко хиляди доброволци от Москва вземат участие в боевете с оръжие в ръце.

" Взехме решения за спомагателни ограничения за материална поддръжка за доброволците и техните фамилии. Считам за належащо да разширя изцяло тези ограничения за градска поддръжка за тези жители, които ще бъдат призовани от Москва в сходство с президентския декрет ", написа Собянин.

Той означи, че счита указа за частична готовност за заставен, само че нужен.

„ В зоната на специфична военна интервенция освен украинската войска води война с нас. Всъщност страните от НАТО водят необявена война против нас. Към Украйна идва поток от западни оръжия, експерти и наемници. Прави се всичко, с цел да се удуши Русия с стопански наказания. При тези условия считам, че президентският декрет за частична готовност е заставен, само че своевременен и безусловно нужен ", написа кметът на Москва.

В Русия с президентски декрет от 21 септември е оповестена частична готовност. По думите на министъра на защитата Сергей Шойгу, това е належащо за управление на 1000-километровата линия на прикосновение и освободените територии в Украйна. По време на мобилизацията ще бъдат извикани общо 300 000 резервисти, което е малко над 1% от общия мобилизационен запас на Руската федерация.

Министърът на защитата на Руската федерация добави, че за готовност на студенти не става и дума няма да има. Също по този начин тези, които сега служат на наборна работа, не подлежат на готовност и ориентиране към зоната за специфични интервенции.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР