Кметът на Монтана Златко Живков обяви в интервю за Канал

...
Кметът на Монтана Златко Живков обяви в интервю за Канал
Коментари Харесай

Кметът на Монтана разтърси футбола! Разкри защо Царско село ще завърши първи във Втора лига!

Кметът на Монтана Златко Живков разгласи в изявление за Канал 3, че Царско село е любимец за първото място във Втора лига, тъй като има 18 сигурни точки против Литекс, Несебър и Струмска популярност .

Според градоначалника неговият отбор, ЦСКА 1948 и Арда ще би трябвало да се борят и с този факт, тъй като ще печелят доста по-трудно успехите си в съпоставяне със Селото, написа Блиц.

" Ние сме в професионалния футбол. Сега сме във Втора лига. Това, което мога да кажа, че се опитваме оптимално да отделяме нужното внимание на този спорт. Нашата база е единствената в Северозападна България, която дава отговор на изискванията за Първа лига. Неслучайно Ботев (Враца) си организира мачовете тук, до момента в който си оправят осветлението на стадиона ", сподели Живков.

" Започнахме неприятно предишния шампионат. Пролетта ни беше доста мощна. Всякакви други приказки и обвинявания са несериозни ”, разясни кметът на Монтана. 

" Казах на тима преди началото на шампионата, че любимец е Царско село, а ЦСКА, Арда и ние ще се опитаме да разбием тази визия.

Царско село има 18 сигурни точки, които постоянно взимат. Имам поради с Литекс, Несебър и Струмска популярност. Очаквам без проблем да завоюват мачовете си. Не желая да кажа, че това не е в духа на феърплея, само че първите два мача демонстрираха, че не съм го споделил на вятъра. Най-хубавото е, че тези мачове свършиха по-бързо, с цел да се преместим нататък. Просто играят по-добре против тези тимове, в сравнение с останалите. 

Това, че едни тимове печелят мачовете си по-лесно, е очевадно. Не знам за кого не е очевадно. Това не ни прави изключително щастливи. Ние не сме в тази група. Всички наши точки не са извоювани леко ”, приключи градоначалникът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР