Кметът на Монтана Златко Живков даде интервю пред Sportal TV

...
Кметът на Монтана Златко Живков даде интервю пред Sportal TV
Коментари Харесай

Кметът на Монтана: Болно ми е като гледам колко хора са вплетени в интригата около БФС

Кметът на Монтана Златко Живков даде изявление пред Sportal TV в Алания, където тимът на Антони Здравков продължава своята подготовка. Живков приказва по разнообразни тематики, една от които беше борбата за президентския пост в Българския футболен съюз.

" Тази обстановка ми се коства малко странна, не намирам доста логичност в нея, за жалост. Даже ми е малко болно, като виждам какъв брой хора и неща са вплетени в тази конспирация. Дали е належащо да има смяна? Възможно е. Имам големи подозрения дали Димитър Бербатов е носителят на тази смяна. В естествени връзки съм и с едните, и с другите. Не виждам нищо, което действително да носи смисъла на тази смяна.

Виждам вкопаване, разправии и интриги, в които намесват и локалната власт. Българите сме такива - загубиш ли, всички други са измамници и мошеници. Тази конспирация не е в полза на българския футбол. Тази смяна няма да ни качи в по-горната урна. Любопитно ми е, в случай че се случи, какво тъкмо ще се промени. Някоя неточност на сегашната власт? Промените за формата на лигите, можеха да бъдат признати по-рано. Нормалният вид е на тези хора, които имат мандат, да им се даде късмет да го изкарат - ние сме демократична страна ", сподели кметът на Монтана.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР