Кметът на Лондон Садик Хан заяви, че се прави всичко

...
Кметът на Лондон Садик Хан заяви, че се прави всичко
Коментари Харесай

Нашествие на дървеници притеснява и Лондон

Кметът на Лондон Садик Хан съобщи, че се прави всичко допустимо, с цел да се спре допустимо преместване на дървеници посредством превоза от Франция.

В Париж и още няколко френски града има настъпление на паразитните инсекти в учебни заведения, влакове, лечебни заведения и кина. Бяха повдигнаха въпроси за здравето и сигурността по време на Олимпийските игри през идната година, тъй като дървениците се придвижват и в багажа, и могат да останат по облеклата.

Заплахата от дървениците, която се популяризира и в мрежата на лондонския публичен превоз, е " същински мотив за терзание ", сподели кметът на града Садик Хан. Повод за коментара му стана видео в обществените мрежи, което демонстрира буболечка върху крайници на пасажер в метрото. Твърди се, че е допустимо насекомите да са се популяризирали от Франция с влаковете " Юростар ".

Садик Хан заяви, че градският превоз в Лондон се дезинфекцира всеки ден, само че се организират диалози и с управляващите във Франция, с цел да се почерпи опит за справяне с нашествието.

Дървениците са дребни инсекти, като възрастните доближават 5 мм (по-малко от оризово зрънце). Имат шест крайници и могат да бъдат жълти, червени или кафяви. Ухапванията от дървеници наподобяват на тези от комар.
Насекомите постоянно живеят в мебели или в матраците на леглата и могат да се пренесат с облекла или багаж.

В Германия, на летището във Франкфурт оферират услуга за разкриване на дървеници в багажа посредством инспекция на особено подготвени кучета. Тя се прави след авансово записване и коства 100 евро.

По обявата работи Мирослава Кирилова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР