Кметът на Лондон обеща ново значително увеличение на финансирането на

...
Кметът на Лондон обеща ново значително увеличение на финансирането на
Коментари Харесай

Садик Хан обеща пари за младежките клубове в Лондон, за да държи децата далеч от престъпността

Кметът на Лондон даде обещание ново доста нарастване на финансирането на младежките клубове в Лондон в опит да помогне за справяне с аргументите за престъпността.

Лейбъристът Садик Хан се зарече да изкорени " главните фактори, които водят до престъпността ", в това число бедността и неравенството. В опит да държи младежите надалеч от улиците, той е отделил десетки милиони лири за юношески клубове и поддръжка за младежите. Кметът лейбърист сподели, че известието за финансиране ще отключи още 250 000 благоприятни условия за младите лондончани.

Доказателствата демонстрират, че младежките клубове и извънучилищните действия оказват помощ за отклоняването на уязвимите младежи от банди и закононарушения към образование и работа. Но 14 години съкращения на торите доведоха до затваряне на юношески клубове и по-малко юношески служащи.

Във второто си огромно заричане след стартирането на предизборната му акция за кмет господин Хан ще изложи детайлности за капиталов проект в четвъртък. То ще включва п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР