Кметът на Кричим Атанас Калчев забрани провеждането на сватби и

...
Кметът на Кричим Атанас Калчев забрани провеждането на сватби и
Коментари Харесай

Кметът на Кричим забрани сватбите

Кметът на Кричим Атанас Калчев забрани провеждането на сватби и всевъзможни тържества навън в общината. Това заяви самият той в обществените мрежи. Заповедта му влиза в действие от 19 август, петък и ще работи до нейната анулация. Причината за това решение са многочислените случаи на нарушение на публичния ред по време на такива събития.

Заповедта е изпратена на шефа на Областната дирекция на МВР-Пловдив и на началника на РУП в Стамболийски за сведение и предписание за подпомагане по реализиране на надзор при съществуване на подадени сигнали за осъществени нарушавания на наредбите на Закона за отбрана от шума в околната среда, Закона за придвижване по пътищата, на подзаконовите нормативни актове, свързани с тяхното използване, както и на наредбите на Наредба № 1 на община Кричим и на други подзаконови нормативни актове, признати от общинския съвет при осъществяване на мероприятия навън.

За посочените нагоре случаи на възможни нарушавания на цитираните законови и подзаконови нормативни актове, жителите на Кричим имат право и опция да алармират на единния тел. 112.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР