Кметът на Кресна Николай Георгиев е под номер 22 в

...
Кметът на Кресна Николай Георгиев е под номер 22 в
Коментари Харесай

По пътя към Народното събрание! Кметът на Кресна Н. Георгиев заложи на номер 22 в кандидат-депутатската листа на БСП

Кметът на Кресна Николай Георгиев е под номер 22 в кандидат-депутатската листа на Българска социалистическа партия. Сам избрал този номер, надявайки се да му донесе шанс. Георгиев обаче не разчита единствено на шанса, а е решен този път да работи крепко, с цел да донесе повече гласове за партията, която съставлява, а и преференции за себе си.

Георгиев се обрисува като сериозните играчи в този избор, наред с Богдан Боцев от Гоце Делчев, под номер 5 в листата на алените, и санданчанинът Младен Тимчев, който от дълго време е в "играта " и знае по какъв начин се вършат избори, разчитайки на твърдо ядро на столетницата в курортния град.

Предполага се, че тримата ще се гонят в преференциите, въпреки, че структурата в Гоце Делчев е в забележително добра кондиция и Богдан Боцев мъчно би могъл да бъде изпреварен. Ако Българска социалистическа партия съумеят да си извоюват 3 депутатски места има късмет и за Тимчев и Георгиев. Битката занапред следва, споделят че листата на алените този път била по -силна, в сравнение с предходни избори. Така че ще следим политическата конкуренция с интерес.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР