Кметът на Казанлък Галина Стоянова се срещна с новия управител

...
Кметът на Казанлък Галина Стоянова се срещна с новия управител
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък инспектира ремонта на поликлиниката в града

Кметът на Казанлък Галина Стоянова се срещна с новия шеф на поликлиниката доктор Красимир Пейчев, с цел да направи инспекция на настоящия ремонт на здравното заведение. Кметът на Община Казанлък бе придружавана от народния представител Борис Кърчев и отрасловия заместник-кмет Ахмед Мехмед. По време на диалога бяха разисквани нужните вътрешни реорганизации на работа за времето на въвеждането на ограниченията по енергийна успеваемост.
Д-р Пейчев срещна участниците в срещата с желанията си да построи със средства на Поликлиниката напълно нова интернет мрежа. Търси средства за създаване и на товарен асансьор. Той приказва и за увеличение на капитала и смяна на статута на сдружението от ЕООД в ООД. Идеята е в новото сдружение да се включат и прилежащите общини, които обслужва ДКЦ-то, със собствен дял. За това към този момент са водени диалози с кметове, които са дали единодушие. Д-р Пейчев показа и проектите си за закупуване на ново съоръжение, което да разшири опциите за работа с пациентите.

Ремонтните действия плануват въвеждане на ограничения по енергийна успеваемост: топло- и хидроизолация на покрива, слагане на топлоизолация по фасадите, минерална мазилка, замяна на дограма, замяна на ел.инсталация и осветителни тела в общите елементи на постройката.
 Нови електробуси возят от през днешния ден жителите и гостите на Казанлък (СНИМКИ) Нови електробуси возят от през днешния ден жителите и гостите на Казанлък (СНИМКИ)
Символично начало на придвижването на новите електробуси в Казанлък даде през днешния ден Кметът на Общината Галина Стоянова. Тя и представители на не...
Обновленията се извършват по Проект: “Внедряване на ограничения за енергийна успеваемост в ДКЦ Поликлиника гр.Казанлък “ финансиран от Националния Доверителен Еко Фонд. Общата стойност на плана – 804 008.41 лева с Данък добавена стойност, от които безплатна помощ 680 762.18 лева с Данък добавена стойност.

Галина Стоянова увери новия шеф на Поликлиниката доктор Пейчев, че поддръжката за общинското сдружение „ ДКЦ Поликлиника – Казанлък “ЕООД е измежду целите на Общината за 2021 година, като с поддръжката за здравното заведение се цели неговото излекуване. За вътрешни поправки в Бюджет 2021 на Община Казанлък са планувани 150 000 лв.. С тези средства следва и закупуване на нов рентгенов уред и автомобил за сдружението.
Ремонтът стартира на 13 януари и би трябвало да завърши към средата на юли месец тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР