Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов договори ремонт на важни

...
Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов договори ремонт на важни
Коментари Харесай

Кметът на Карлово договори важни ремотни с шефа на АПИ

Кметът на Карлово доктор Емил Кабаиванов контракти ремонт на значими пътища в общината. Става въпрос за два пътни сектора, част от републиканската пътна мрежа и пътните връзки с частни парцели, които също попадат в републиканската пътна мрежа.

Вчера доктор Кабаиванов организира работна среща с инж. Ивайло Денчев - и. д. ръководител на УС на АПИ. Срещата беше планувана предходната седмица с министър Виолета Комитова в Министерство на регионалното развитие.

От главен ремонт и рехабилитация се нуждае на ул. „ Теофан Райнов “, която е част от републикански път І-6 на територията на град Карлово. Обиколното трасе е с дължина от 3 600 м., по него минава главният пътен трафик на подбалканския път.

Необходим е главен ремонт на пътна права от републикански път ІІ-64, която съставлява връзка на ул. „ Индустриална “ в Карлово с път ІІ-64.

Пътните връзки на притежателите на парцели, ситуирани в страни от републикански път І-6, в частта си сред изхода на Карлово посока София и местността „ Кантона “ също би трябвало да бъдат ремонтирани.

Инж. Ивайло Денчев пое ангажимент за ремонт на тези пътни сектори, съобщи измежду работната среща доктор Емил Кабаиванов.

Отсечката от републикански път І-6 - ул. „ Теофан Райнов “ ще бъде включена в Програмата за ремонтните действия на АПИ за 2022 година При уместно време до края на тази година или пролетта на идната ще се ремонтира пътят към Южната индустриална зона, а за пътните връзки към частните парцели, ситуирани настрана от републикански път І-6, в частта им сред изхода на Карлово и местността „ Кантона “, инж. Денчев е поел ангажимент това да бъде първата работа на новия шеф на Областно пътно ръководство Пловдив, който ще бъде назначен, след извършения конкурс.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР