Кметът на Кърджали, Хасан Азис, пусна обръщение, с което да

...
Кметът на Кърджали, Хасан Азис, пусна обръщение, с което да
Коментари Харесай

Азис надъха Арда преди финала с ЦСКА

Кметът на Кърджали, Хасан Азис, пусна послание, с което да надъха отбора на Арда преди огромния край за Купата на България против ЦСКА. Срещата е с начален час 19:30 през днешния ден.

Ето и цялостният текст на изказването:

Днес следва исторически край за Купата на България по футбол - ПФК " Арда " се изправя против тима на ЦСКА в дълго чакана борба. ПФК Арда е млад клуб във Висшия ни ешелон и съм горделив и благополучен, че още във втората година, в която се състезава в елитната група, съумя да стигне до подобен дуел. Момчетата излизат извънредно готови на терена, а сърцата на всички правилни почитатели на обичания тим ще са с тях на столичния стадион " Васил Левски ". За 96-годишната си история тимът на Арда е играл на този стадион едвам три пъти, и то в последните години. Макар и с толкоз малцина дуели, отборът-гордост Кърджали не е позволил нито един гол във вратата си!

С днешния мач е направена първата стъпка към новите триумфи на момчетата от Кърджали, които с изключение на горделивост за града ни, са и необикновен образец за младите и децата. Като кмет съм горделив от младите очаквания, които упражняват на стадион " Арда ". Това беше и задачата на главния му ремонт - да е притегателно място за спорт и за експерти, и за фенове. Напомням, че общинската администрация е инсталирала видеостена пред Дома на културата, на която мачът ще се прожектира онлайн. Той стартира в 19.30, пространството пред видеостената е дезинфекцирано, и апелирам за съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
#САМОАРДА
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР