Кметът на Кърджали Хасан Азис е предложен за пети пореден

...
Кметът на Кърджали Хасан Азис е предложен за пети пореден
Коментари Харесай

Хасан Азис предложен за пети кметски мандат в Кърджали

Кметът на Кърджали Хасан Азис е препоръчан за пети следващ мандат на идните локални избори в края на октомври. Това е първата номинация, направена от актива на Движение за права и свободи от региона на селата Мост и Миладиново.

 

Местните поданици са предложили и претенденти за общински съветници, заяви в профила си в обществената мрежа Хасан Азис. Събранията на партийния актив към този момент започнаха, а графикът планува над 100 предизборни срещи с жители.

 

В идващия месец се чакат още номинации за претенденти за кметове и съветници от Движение за права и свободи в цялата област.

 

„ И тези избори са извънредно значими, с цел да можем съответно да отговорим на провокациите след години на Ковид и политическо безредие. Доверието, обещано от хората като номинация за кмет или общински консултант е чест, само че тя значи усилена работа след 4 години, в които общините на процедура бяха оставени без никаква помощ от страната. Затова още веднъж благодаря за поддръжката и номинацията, благодаря за доверието на жителите! “, показва в обявата си доктор инж. Хасан Азис.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР