Кметът на хасковското село Ангел войвода, община Минерални бани, –

...
Кметът на хасковското село Ангел войвода, община Минерални бани, –
Коментари Харесай

Цигани пребиха кмет заради забележка за силна музика

Кметът на хасковското село Ангел челник, община Минерални бани, – Екрем Юзеир, е потърпевш при сборичкване, научи Haskovo.net.

Около 22:30 часа в понеделник той отишъл да направи забележка на шестима роми, наети за дървосекачи в селото. Това станало след сигнал от негов комшия, който се жалвал, че конете на служащите от Градец били пуснати на свободна паша в тютюна му. Екрем Юзеир дружно с братовчед си Юзеир Юзеир и техен прочут Мустафа Мустафа отишли да поговорят с дървосекачите, които били на квартира в някогашния магазин на РПК. „ Направих им забележка освен да си приберат конете, само че и да понижат музиката. Те обаче бяха пияни и потеглиха да налитат на пердах. Извадиха сопи и резачки “, изясни кметът.

Пияните роми почнали да го постановат с крайник от маса и с бутилки в гърба. Бой отнесли и двамата му придружители. Пострадалите мъже са били откарани в Спешното в Хасково. Там раните им са били зашити и са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота, споделиха от болничното заведение. Кметът бил със пукната глава.

Сигнал за сбиването е подаден и в Районното полицейско ръководство в Хасково. В ареста за 24 часа са били задържани биячи на възраст 29, 35, 18, 34, 62 и 38 година, оповестиха от регионалната дирекция на полицията. Оттам прецизираха, че четирима от тях са познати на органите на реда

По случая е формирано досъдебно произвеждане за нанасяне на леки телесни повреди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР