Кметът на Хасково Добри Беливанов отговори на критиките срещу него

...
Кметът на Хасково Добри Беливанов отговори на критиките срещу него
Коментари Харесай

Добрев се опитваше да управлява Хасково вместо мен, нападна кметът Беливанов

Кметът на Хасково Добри Беливанов отговори на рецензиите против него и на собствен ред упрекна депутата от ГЕРБ Делян Добрев.

Градоначалникът, чиято оставка беше поискана и от издигналата го партия ГЕРБ, и от Българска социалистическа партия отхвърли всички обвинявания за нагласени състезания и нередности в работата на общината. Това направи той в отворено писмо до медиите, представено от bTV.

" През 2003 година Делян Добрев беше назначен в регионалната администрация на Хасково, на която бях Главен секретар. Той бе юноша, приключил в Съединени американски щати и се справяше добре. В момента съм накърнен от държанието му. Начинът, по който реагира Добрев на състезанията, сподели, че същинската му цел е била да кадрува и управлява община Хасково и аз единствено да бъда фигурант - фасадата, зад която различен реди събитията, без даже да мога да спра противозаконните назначения ", написа Беливанов.

Според него, офанзивата почнала след анулацията на " опорочените състезания " за шефове на дирекциите " Администрация и правно-нормативно обслужване ", " Финансово-счетоводни действия и бюджет " и " Икономика и икономически действия, ръководство на общинската благосъстоятелност " в общината.

Беливанов акцентира, че не се дистанцира от ГЕРБ, а единствено от Добрев .

 Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково
Делян Добрев се извини, че е издигнал Беливанов в Хасково

Цветан Цветанов застана зад Добрев, за ГЕРБ било значимо да работят за хората

След като ГЕРБ смъкна доверието си от кмета Добри Беливанов, в този момент заместник-председателят на партията Цветан Цветанов застана зад депутата от града Делян Добрев , който пък съжалява, че е подкрепил предприемача за управническия пост.

Припомняме, Беливанов атакува съгражданина си, обяснявайки офанзивата против себе си с кадруването на Делян Добрев в общината.

Беливанов бил отчаяние като кмет още от първите си дни, споделиха и Добрев, и Цветанов.

Градът изостанал от към европроекти и това не се харесва на герберите. Има едно закъснение и то се дължи на неналичието на сила и предпочитание за триумф от страна на господин Беливанов, уверен е Цветанов. Делян Добрев се употребил с извънредно огромно доверие, акцентира той. Кметският пост за партията не бил фиксация. За ГЕРБ било значимо да работят за хората.

Този трус, по думите на Цветанов, обаче щял да докара до стабилизация на локалната конструкция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР