Кметът на град Глоджево Мехмед Гази е новият областен председател

...
Кметът на град Глоджево Мехмед Гази е новият областен председател
Коментари Харесай

Мехмед Гази е новият младежки лидер на ДПС в Русе

Кметът на град Глоджево Мехмед Гази е новият регионален ръководител на младежката конструкция на Движението за права и свободи в Русе. Той бе избрах с 46 от гласовете на делегатите на младежката конференция, която се организира през днешния ден в града. За съперника му Ейля Бехатова гласоподаваха четирима делегати. Гази наследява на поста Айхан Чауш, който сдаде поста след навършване на пределната по правилник възраст.

Сред гостите на конференцията бяха националният представител Ализан Яхова, зам. -председателят на младежката организация на Движение за права и свободи Танзер Юсеинов, регионалният водач Дауд Ибрям, общинскят ръководител Айдоан Джелил, кметът на Ветово доктор Мехмед Мехмед, както и кметове на кметства.

Ализан Яхова пожела триумф на новоизбрания юношески водач, като му пожела от олимпийска вяра да стане първенец и в редиците на Движение за права и свободи (Мехмед Гази е първенец по борба). “Вярвам в теб, тъй като ти бе част от листата 4 пъти. Знам твоите благоприятни условия, и Русенската организация от олимпийска вяра ще стане първенец.Основен мотор за идните евроизбори ще бъде младежката организация и мобилизацията би трябвало да е на високо равнище ”, сподели Яхова. Та добави, че Движението си слага за цел 4 евродепутати, както и да бъде втора политическа мощ на изборите за Европесйки парламент, които най-вероятно ще бъдат на 9 юни.

Младежите предложиха Танзер Юсеинов за ръководител на националната младежка организация, както и избрах осемте делегати от района, които ще съставляват Русе.

На конференцията беше направена номинация и за нов регионален ръководител на Движение за права и свободи в Русе, който да размени Дауд Ибрям. Номинацията на младежите бе общинският ръководител на Движение за права и свободи в Русе Айдоан Джелил. Областната конференция, на която би трябвало да се избере ново регионално управление ще се организира на 11 февруари.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР