Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е същински

...
Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е същински
Коментари Харесай

Доспат е първият частен град, кметът от ГЕРБ Елин Радев държи всичко


Кметът на Доспат от шайката ГЕРБ Елин Радев е истински деспот – корумпираният властник е трансформирал родопския град в свое частно притежание, в което се разпорежда като самовластник. Разследване на Narod.bg разкри извратената тирания, на която герберастът е подложил локалните поданици – той коли, той беси, в него са и ножът, и сиренето.

Хватката на мафията ГЕРБ тук е брутална, тъй като е икономическа – целият бизнес в Доспат е под ботуша на Елин Радев – кметът държи хотели, къщи за посетители, магазини, строителните и ремонтни действия, превоза, дърводобива, даже сега негова компания подвига първия мол в района!
 Молът на кмета се строи под пара
Крадливият кмет източва общината главно през компания „ Вева Груп”, която се води на брачната половинка му – 53-годишната Аида Китанова Радева. ЕООД-то е записано в Доспат на ул. „ Тракия” №1. Дружеството има клонове в с. Борино, родното място на формалния водач на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ с адрес…местността Саранлъка, и още един клон, регистриран в Пловдив.

Освен превоз, строителство, търговия, хотелиерство, поправки и куп действия, с които наглият Елин Радев безусловно е завладял Доспат и района, „ Вева Груп” се занимава и с колосалната спекулация с българската природа – дърводобив.
 Семейни врътки с компанията, която държи целия бизнес в Доспат
Проверката на Narod.bg сподели, че доникъде на април 2017 година ЕООД-то, за което работи цялата община Доспат, е ръководено от сина му – 30-годишният през днешния ден Валери Елинов Радев. Преди четири години обаче хитрецът от ГЕРБ поставил брачната половинка си Аида са шеф.

Финансовият доклад на „ Вива Груп” –

Така стигаме до неуместния проблем в страна от Европейски Съюз да има частен град, доминиран от хунтата, в който хората са сложени под цялостна взаимозависимост и са принудени да гласоподават за ГЕРБ, тъй като ще останат без прехранване. Така мафията се мултиплицира избор след избор, до момента в който прокуратурата и цялата правораздавателна система спи зимен сън към този момент повече от 10 години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР