Кметът на Добруша Ивайло Илиев остава начело на селото, научи

...
Кметът на Добруша Ивайло Илиев остава начело на селото, научи
Коментари Харесай

Кметът на Добруша, заловен да жъне канабис, остава на поста си

Кметът на Добруша Ивайло Илиев остава отпред на селото, научи BulNews.bg. Общинската изборна комисия в Криводол излезе с решение, че той няма да бъде отхвърлен от служба, макар че беше заловен дружно с общински консултант в ферма с канабис. Мотивите са, че кметът не е арестуван и няма присъда.
Припомняме, че на 8 октомври Ивайло Илиев и сенаторът от Движение за права и свободи Ивайло Вълков бяха хванати да жънат канабис в землището на село Добруша. Те са хванати да берат съцветията на растенията по време на профилирана акция.
Според формалния бюлетин на полицията плантацията се разпростирала на повърхност с радиус към 65 метра и в нея имало 137 растения с височина от 1.07 до 2.50 метра. Иззети били 76.660 кг зелена листна маса и към 800 грама суха листна маса.
Според осведомени това е една от най-големите наркоплантации, откривани досега във Врачанско. Цената на конфискувания от полицията опиат възлиза на към 100 000 лева
Това не е първото спречкване със закона на кмета на Добруша. След като завоюва изборите през 2015 година Илиев бе отхвърлен поради условна присъда за владеене на оръжия. През 2016 година след измененията в закона той още веднъж се кандидатира и завоюва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР