Кметът на благоевградското село Покровник Методи Цонев изключи вчера след

...
Кметът на благоевградското село Покровник Методи Цонев изключи вчера след
Коментари Харесай

Кметът на Покровник стана общ работник в неделя, а за награда се повози в тази уникална лимузина

Кметът на благоевградското село Покровник Методи Цонев изключи през вчерашния ден след обяд за 5 минути косачката в двора на детската градина, с цел да помечтае в ретро колата на остарял другар, седнал на кафе в близкото барче, оповестява struma.bg.

Преди обяд управникът влезнал в ролята на общ служащ по насила, откакто учителката в детската градина по телефона го задействала с сякаш почтения въпрос: „ Окосихте ли тревата, че от понеделник стартира образователната година? “. По средата на работата обаче излъскан червен „ Мерцедес” кабрио паркирал на улицата и толкоз го изкушил, че нямало по какъв начин кметът да не помоли притежателя му да се наслаждения на минута зад кормилото и фотография за спомен, която незабавно постна в обществената мрежа с коментар „ Мечтите са безвъзмездни “.
Реалността обаче е друга, с горчив смях се върна към косачката управникът.

„ От шефа на общинската компания „ Биострой “ Бачев знам, че едвам смогват с поддържането на региона на града и кварталите, по тази причина ние, селските кметове, влизаме в състояние и вършим каквото е по силите ни “, изясни М. Цонев, който е с 22-годишен стаж като кмет. От общината преди време на по- огромните села даже обезпечили тримери за облекчение на кметовете.

„ Имаме 18 деца в градината и отлични условия. Цяло лято обливам тревата да не изсъхне, та като дойдат в този момент децата, да им е зелено и да има къде да тичат “, изясни Методи Цонев. Той се ядосва, че други 10 дечица се водят в града от родители, баби и дядовци, а локалната градина има задоволително потенциал и по нищо не остстъпва на градските.

„ Наумил съм си да направя скоро общоселско заседание, на което да обсъдим значимите проблеми, измежду които и този за детската градина. Трябва всички да поставим старания и труд, с цел да подобрим изискванията, в които живеем “, изясни кметът и като се върна отново на загатна с ретро мерцедеса, с необятна усмивка добави, че за фантазиите пари не трябват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР