Кметът на Благоевград Румен Томов е уволнил певеца Стоян Джельов,

...
Кметът на Благоевград Румен Томов е уволнил певеца Стоян Джельов,
Коментари Харесай

Скандал! Изхвърлиха от кметство звезда от Пирин фолк

Кметът на Благоевград Румен Томов е уволнил артиста Стоян Джельов , който се прочу на сцената на фестивала " Пирин фолк " в Сандански, разбра HotArena .

Заповедта му е връчена предишния петък. През февруари 2018 година Джельов стартира работа на щат за пръв път в живота си и то не къде да е, а в общината. Няколко дни не стигнаха на Джельов да празнува назначението си - в началото като механически помощник пазач, а в следствие и като завеждащ гишето с ксерокса на партера в постройката на кметството.

" Ако някой си мисли, че да посрещаш и обслужваш хората е елемнтарно, грубо се лъже, тъй като всеки те гледа какво и по какъв начин го правиш, всеки желае да си деликатен и ухилен, да си бърз и правилен и да не му губиш времето ", обясняваше тогава бързата промяна на местоработите си артистът. 

По време на службата си в общината Джельов беше наизустил етичния кодекс, сътворен от към този момент някогашния основен секретар София Янчева, и твърдеше, че се усеща удобно в ролята на прислужник на народа. 

Уволнението му пък най-вероятно е акт на реваншизъм от страна на новия градоначалник Томов. Певецът не криеше, че ръка да стартира за пръв път работа му е подал Атанас Камбитов, за което ще му е признателен цялостен живот. 

През 2016 Стоян Джельов влезе в престъпните летописи откакто стана обвиняем за клюка точно на рождения си ден. Причината е, че Борис Шопов, който работи като действен дежурен в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград му заведе дело задето фолкизпълнителят се обадил на 112 и споделил, че служителят на реда трови кучета в квартал Запад. 

Като схванал кой е подал сигнала, служителят на реда решил да почисти името си и заведе частно дело против артиста, с който живеят в прилежащи блокове. За накърненото си достолепие служителят на реда претендира за обезщетение от 3000 лева, написа Телеграф.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР