Кметът на Благоевград Методи Байкушев присъства на работна среща между

...
Кметът на Благоевград Методи Байкушев присъства на работна среща между
Коментари Харесай

За образованието в Благоевград с приоритет! Кметът Байкушев присъства на работна среща между образованието, бизнеса и местната власт

Кметът на Благоевград Методи Байкушев участва на работна среща сред образованието, бизнеса и локалната власт по отношение на план-приема на учениците за образователната 2024/2025 година

Срещата се организира в благоевградска професионална гимназия " Ичко Бойчев " и е по самодейност на РУО - Благоевград. На срещата бяха разисквани значими въпроси свързани с образованието и работата на просветителните институции на територията на регионалния център, а кметът разгласи, че търси номинации за зам. кмет по образованието, който да поеме напълно отговорността за положителната заварка сред всички образователни заведения, да е способен и добре осведомен с проблемите на образованието.

„ Образованието е комплекс от доста фактори, по тази причина ще изградим добър и градивен разговор между тях, убеден е кметът Байкушев.

Представителите на просветителните институции, общинска администрация и представители на бизнеса - всички дружно ще работим за възстановяване качеството на образованието, разяснява Байкушев, който съобщи, че последваща от поредност срещи, които планува новото управление на общината е още през месец януари.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР