Кметът на Благоевград Методи Байкушев е сниман в кафене в

...
Кметът на Благоевград Методи Байкушев е сниман в кафене в
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград се появи в клип от личното кафене на Нотариуса

Кметът на Благоевград Методи Байкушев е сниман в кафене в София, за което БГНЕС твърди, че е на убития към този момент Мартин Божанов-Нотариуса. Клипът е оповестен на формалната страница на кафенето " Espresso Cultura-Specialty Coffee " през 2019 година, откри наша инспекция.
Прочетете още
Клипът с сегашния кмет бил сниман от самия Божанов, а Байкушев платил 100 лева за кафето. Тази информация кметът дефинира като " подправена вест ".

" В редица медии е оповестен материал, в който се твърди, че съм сниман персонално от Мартин Божанов " Нотариуса " да пия кафе от 100 лева в неговото персонално кафене и другарски да му се усмихвам. Публикувано е и самото видео, за което се твърди, че е снимано от Божанов. Нищо от написаното не е правилно ", изясни кметът в персоналния си профил във фейсбук.

Той изнася и обстоятелства, съгласно които видеото е снимано през 2019 година, а по това време притежател на кафенето е Станислав Бачев от Благоевград, който го оперира посредством компания " Еспресо Култура " ЕООД. " Бачев продава бизнеса на Божанов цели три години по-късно като му продава компанията. Сделката е вписана в комерсиалния указател през юни 2022 г.  Авторът на видеото не е Мартин Божанов, а Борис Секулски - също от Благоевград. Не укривам, че обичам положително еспресо, само че в никакъв случай не ми е минавало през мозъка да пия кафе за 100 лева. Поне едно стана ясно - очевидно не могат да се намерят същински компромати за мен ", добавя Байкушев.



Проверка сподели, че компанията " Еспресо просвета " е трансферирана на Мартин Божанов-Нотариуса на 1 юни 2022 година, а единствено три месеца по-късно - на 19 септември 2022 година още веднъж е трансферирана и настоящият й притежател е Александър Красимиров Михов.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР