Кметът на Благоевград и член на Управителния съвет на НСОРБ

...
Кметът на Благоевград и член на Управителния съвет на НСОРБ
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград участва в дискусионен панел „Инвестиционни приоритети на общините“ в XIII годишна среща на местните власти

Кметът на Благоевград и член на Управителния съвет на НСОРБ доктор Атанас Камбитов взе участие в XIII годишна среща на локалните управляващи в Албена. Основният спорен панел през днешния ден е на тематика „ Инвестиционни цели на общините “, в който доктор Камбитов взе интензивно присъединяване.

Той бе преподавател на част от тематиките във форума. В полемиката взеха присъединяване министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аварамова и ръководителят на комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление Искрен Веселинов. Подтемите, част от панела, подчертават върху бъдещето на жилищната политика на Република България, благоприятни условия за възстановяване на ВиК услугите, благоприятни условия за държавно финансиране на дейностите по поддържане и развиване на общинските пътища, както и възстановяване на градската среда.
 301_1000x750  302_1000x750  308_994x994
Във всяка една от тях, доктор Камбитов интензивно разясняваше съществени тематики, хрумвания и бъдещи проекти. Сред дискусионните тематики, в тазгодишната среща на локалните управляващи, са и запазване на публичния ред в общините, предварителна защита и отбрана при бедствия, просветителната и обществената системи – интеграция на общинския терен, общините и страната в взаимно ръководство на територията. По време на срещата членовете на Управителния съвет на ръководителите на Общински препоръки в България разискаха тематиките за спор н ползи в новия мандат на общинските съветница. В полемиката присъединяване взе и ръководителят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР